#EXIT_16 – PRESSET AF VIRKELIGHEDEN

3. året (2015/2016)

I et univers af længsler, ønsker og viljer afprøver vi, hvordan mennesket reagerer når det presses af livet. Hvor værdigt eller uværdigt vil vi leve?

Instruktør: Jens Jørn Spottag

Medvirkende: Anuresh Rattan, Bylgja Ægiisdóttir, Christian Brabrand, Ida Lund, Malene Boel, Malene Koch, Mathilde Olhoff-Jakobsen, Mo Chara, Rasmus Ferdinandsen

BORTSET FRA DET

3. året (2015/2016) – midtvejsforestilling

En forestilling der gennem devising er skabt af ensemblet og instruktøren. Denne absurde forestilling tager os med sin sorte humor ind i et parallelt univers, som måske ikke ligger så langt ud i fremtiden – til et sted hvor intet er sikkert og hvor det kan være svært at skelne mellem sandhed og virkelighed. Et sted hvor samfundet er nødt til at finde nye veje til overlevelse.

Instruktør: Caroline McSweeney

Medvirkende: Anuresh Rattan, Bylgja Ægiisdóttir, Christian Brabrand, Ida Lund, Malene Boel, Malene Koch, Mathilde Olhoff-Jakobsen, Mo Chara & Rasmus Ferdinandsen

BALLADE I CHIOZZA

af Carlo Goldoni
2. året (2014/2015)

Vi er i en lille italiensk fiskerby ved navn Chiozza. Her er mændene på havet i 10 måneder om året, og i mellemtiden opretholder kvinderne livet i det lille samfund. Da mændene kommer hjem, er der derfor både lagt op til fest OG ballade.

Instruktør: Annika Johannesen

Medvirkende: Andreas Roger Szwarc, Anuresh Rattan, Bylgja Ægisdóttir, Christian Braband, Ida Lund, Malene Boel, Malene Koch, Mathilde Olhoff-Jakobsen, Mo Chara, Rasmus Ferdinandsen og Jesper Bruun (gæst)