Ansøgningskema til den 3-årige skuespillerudannelse på Copenhagen Acting School

Application form for the 1 year International Acting Program

Udfyld skemaet, send ansøgningen og du er på vej til en fremtid som skuespiller.

Fill out the form, submit the application and you’re on your way to becoming an actor.

Ansøgningsskema – Application form

optagelse skuespillerskolen

Mange CAS-elever har været i praktik på teatre i København og andre steder i landet.

Det Kgl. Teater, Odense teater, Østre Gasværks Teater, Ålborg teater er nogle få af de steder CAS-elever har fået deres scenedebut på. Og lige nu medvirke nyligt dimitterede Sebastian Knudsen på Bellevue Teatret.

forløb og optagelse

For at blive optaget på Copenhagen Acting Schools 3-årige skuespiller-uddannelse,  skal du ansøge ved at udfylde skemaet herover. Derefter skal du eftersende et billede af dig selv til info@cphacting.com 

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til skuespilleruddannelsen bør du forberede den scene, du vil spille til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdigt og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen.
Den fysiske optagelsesprøve vil indeholde en form for opvarmning og improvisation, stemmeteknik og skuespillerteknik, udover du skal spille din selvvalgte scene. Til sidst på dagen er der en individuel samtale.

Kort efter optagelsesprøven vil du få besked om du er optaget på Copenhagen Acting Schools skuespilleruddannelse. 
Undervisningen starter sidst i august.  

Kan du ikke komme til optagelsesprøven, er det muligt at søge online med et selftape og en efterfølgende prøve over zoom. Benytter du dig af denne mulighed, skal du stadig udfylde ansøgningskemaet og eftersende selftapet.