AFTENLANDET

af Julie Maj Jakobsen
3. året afgangsforestilling
(2019-2020)

En rasteplads nær en europæisk grænse. På cafeteriaet GET IN står man klar til at servicere motorvejsgæsterne. En lettisk lastvognschauffør. Et belgisk par på fornøjelsestur. En mor og hendes to piger på jagt efter glemte europæiske kulturer. En bevæbnet vagtværnsmand og en syrisk kvinde pludselig dukker op.

Instruktør: Mia Lipschitz

Medvirkende: Kirstine Sjølin Scharfs, Martin Dupont, Malene Norreen, Marco Grimnitz, Lise Pleidrup, Jacob Skyggebjerg, Mette Omann Hansen, Jesper Møller og Josefine Glæsel.

DANSER DE FOR FREMMEDE?

3. året midtvejsforestilling
(2019-2020)

En forestillingen om idealer, deviset af holdet i samarbejde med instruktøren.

Tre døtre, der hader deres mor. En influencer, der hedder Heil. En kvinde, der aldrig vasker sit sexlegetøj efter brug. Hvad har den sensuelle danser Ramul fra Skive til fælles med Fie, der ligger og græder på sin sofa på sit værelse i København? Hvorfor vil Kaj være ham der, der hele tiden drikker energidrik? Tryller folk stadig til polterabender? Hvad er en romantisk aften for dig? Hvornår er det godt nok? Hvad er succes?

Instruktør: Lykke Sand

Medvirkende: Kirstine Sjølin Scharfs, Malene Norreen, Marco Grimnitz, Lise Pleidrup, Jacob Skyggebjerg, Mette Omann Hansen, Jesper Møller og Josefine Glæsel.

DNA

af Dennis Kelly
2. året afsluttende forestilling
(2018-2019)

Menneskenes fællesskab er et kosmos. Ingen kan undværes. Vi er flokdyr, vi lever sammen, vi blomstrer sammen, vi står og falder sammen. En måde at være sammen på er at vi leger med Adam. Det er sjovt. Adam er med på de skøreste ting. Men nu er Adam død, og det er vist nok vores skyld. Fuck. Hvad gør vi?

Instruktion: Carsten Kressner.

Medvirkende: Jacob Skyggebjerg, Jesper Møller, Josefine Glæsel, Kirstine Scharfs, Lise Pleidrup, Malene Norreen, Marco Grimnitz, Martin Dupont og Mette Omann Hansen og Frederik Mechlenburg (gæst)

Forestillingen og spillerne er efterfølgende blevet en del af Ishøj Teaters repetoire.