GØR OPRØR SAGDE HUN, GØR OPRØR IGEN

af Alice Birch
3. årets afgangsforestilling
(2020-2021)

Her raser dramatikeren Alice Birch i en række farverige vignetter over de kønsbetingede normer der dikterer menneskets eksistens og udtryksmåder. Mennesket har et fundamentalt behov for at tænke, bevæge sig, lege og overleve, men disse normer efterlader os med en klaustrofobisk fornemmelse af hvor lidt plads der er tilbage til at udforske disse behov.

Medvirkende: Sofie Skov Nielsen, Henriette Knudsen, Helene Stauersbøl Eldov, Thomas Lykke, Anton Hjort Nielsen, Ebba Malena Debess Thomsen og Nadia Rantzau Hunderup.

Instruktion: Petra Adlerberth-Wik

Dramatiker: Alice Birch

SO ME TOO

2. året afsluttende forestilling
(2020-2021)

Er du en kasse-tænker? Synes du bare din nabo er en kæmpe forstoppet nar?

Mener du at det er okay at klæde sig i burka selvom man ikke er muslim? Er en lapdance på en mand en krænkelse eller et kompliment? Er du grim uden dit filter? Har du fået skabt en persona du kan li´på de sociale medier? Bruger du din tid fornuftigt eller bruger du seks timer om dagen på at glo ned i en telefon? Så få fingeren ud, bestil en billet og brug en time på at se på et spejlbillede af dig selv.

På scenen: Anton Hjort Nielsen, Ebba Malena Debess Thomsen, Helene Stauersbøl Eldov, Henriette Knudsen, Nadia Rantzau Hunderup, Sofie Skov Nielsen & Thomas Lykke Jensen

Iscenesættelse: Lykke Sand

 

KLINIKKEN

af Lars Norén
2. året midtvejsforestilling
(2019-2020)

En åben psykiatrisk afdeling. 8 patienter, en plejer og en pårørende. Et påfaldende fravær af læger, men fyldt med personer, der har behov for hjælp og menneskelig kontakt. Lars Norens enorme produktion kan betragtes som et katalog over mennesker. I ‘Klinikken’ er han nået til de psykisk syge og dem, der omgiver dem. Han beskriver dem nøgent, men nænsomt, grumt, men kærligt og med en til tider fuldstændig overrumplende barok humor.

Instruktion: Carsten Kressner.

Medvirkende: Annasofie Yde Poulsen, Anton Hjort Nielsen, Birte Jona Røskvar Knutzen, Malena Debess Thomsen, Helene Stauersbøl Eldov, Henriette Knudsen, Nadia Rantzau Hunderup, Sofie Skov Nielsen og Thomas Lykke Jensen.

Gæstespiller: Simon Kaarfast