Barselsstuen 2.0

af Kristine Høgsbro
3. året afgangsforestilling (2020-2023)

En paranoid skuespiller, en nybagt mor, en morbid mormor, en nervøs veninde, hendes altid positive mand, en søster med en hemmelighed og en stuebirk er på barselsbesøg. Alle kæmper de om at være i centrum.

 
Instruktør: Camille Sieling Langdal
Instruktørassistent: Liv Groth
Lysdesign: Mikkel Magnus Olsen

Jamen, hvad med mig?

3. årets midtvejsforestilling
(2021-2022)

Alle mine venner er enten på silent retreat eller ved at blive gift og få børn. De er frivillige i nødhjælpsorganisationer, velbetalte influencere eller kærester med kendisser. Hvad har jeg at bidrage med? Skal jeg leve af tørre kartoffelmadder for klimaets skyld, eller er jeg måske mere sådan en, der får pendlerkort og sparer bilen? Hvad får mig til at se bedst ud? Behøver jeg egentlig at have det godt, hvis jeg bare kan lade som om? Ja, så hvad med mig?

Instruktør: Lykke Sand

Instruktørassistent: Nadia Hunderup

Medvirkende: Anna Kristine Kiersgaard, Asta Marie Koch, Emil Soll, Ida Oxager, Lisa Joan Johansen og Michelle Bruun Buurskov

ANONYME OFRE

2. årets afsluttende forestilling (2021-2022) 

Otte unge deltager hver onsdag mellem 19 og 21 i en terapigruppe, anført af psykoterapeuten Dorthe, hvor de anonymt kan dele, hvordan det føles at være et offer.

Instruktør og dramatiker: Carsten Kressner

Koreograf: Malene Koch

Medvirkende: Anna Hawa Kamuk Mnasi, Anna Kiersgaard, Asta Marie Koch, Ea Jørgensen, Emil Soll, Ida Oxager, Lisa Joan Johansen, Michelle Bruun Buurskov, Sebastian Knudsen