Søg om optagelse

Hvis du vil søge optagelse på skuespilleruddannelsen på Copenhagen Acting School, skal du bl.a. forberede den scene, du vil spille til optagelsesprøven. Den kan være fra en tv-serie, en film eller et teaterstykke efter eget valg. Det eneste krav er, at scenen skal indeholde handling, situation og karakter.

Til optagelsesprøven lægger vi især vægt på, hvor troværdigt og medrivende du handler i karakter og hvordan du lever i situationen.
Den fysiske optagelsesprøve vil indeholde en form for opvarmning og improvisation, stemmeteknik og skuespillerteknik, udover du skal spille din selvvalgte scene. Til sidst på dagen er der en individuel samtale.

Kort efter optagelsesprøven vil du få besked og du er optaget på Copenhagen Acting Schools skuespiller uddannelse.  

Kan du ikke komme til optagelsesprøven, er det muligt at søge online med et selftape og en efterfølgende prøve over zoom.

 

Læs mere om ansøgningsprocessen  

Bliv en del af et stærkt skuespiller netværk.

Hos Copenhagen Acting School uddanner vi dig ikke kun til skuespiller. Vi hjælper dig også i gang med din skuespillerkarriere. Vi har bl.a. samarbejde med flere castingbureauer og fremtrædende produktionsselskaber, der finder deres nye talenter hos os.
Samtidig uddanner og træner vi dig til at være din egen skaber af kreativitet og selv sætte initiativer i gang der kan promovere dig, give omtale og samtidig udvikle dit talent.